KFC Werchter begint aan opbouw camping en parking voor Werchter Boutique

Na drie jaar kunnen de verenigingen in en rond Werchter hun clubkas eindelijk nog eens spijzen, want nu zondag start met Werchter Boutique het festivalseizoen in Werchter. Traditioneel rekent organisator Live Nation dan op lokale verenigingen voor stewards, eet-en drankstanden en ook voor campings en parkings. Camping C7 van voetbalclub KFC Werchter is al 23 jaar een begrip voor de festivalgangers. (Bron: RobTV)

Lees meer »

KFC Werchter zoekt vrijwilligers

“KFC Werchter zoekt vrijwilligers (+18 jaar) om mee te tappen op de festivalweide tijdens ROCK WERCHTER van 30 juni tem 3 juli 2022.  Wil je graag je steentje bijdragen aan onze vereniging dan kijken we uit naar je berichtje.  We garanderen je dat je deel uitmaakt van de hechtste en plezantste tapploeg van het ganse festival welke al meer dan 20 jaar dit evenement tot een goed einde brengt! Ploeggeest, plezier, werklust, dienstverlening naar de festivalgangers en samenhorigheid zijn waarden welke voorop staan in onze jaarlijkse beleving.  Hopelijk horen we snel iets van jullie.  

Lees meer »

Beste wensen

We wensen al onze spelers, trainers, afgevaardigden, vrijwilligers, supporters en sympathisanten alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Lees meer »

Droevig KFC Werchter nieuws

Met droefheid vernamen wij het overlijden van François (‘Swake’) Van Espen, grootvader van Sverre Van Espen en gewezen scheidsrechter en lid van het jeugdbestuur van onze club.

Lees meer »