Nieuws


iNKOMENDE TRANSFERS 

KFC Werchter trok in het tussenseizoen volgende spelers aan:

 

Coosemans Cédric (vrije speler), Crabbé Jarne (KRC Boortmeerbeek), De Cruyenaere Tomas (Sp. Rotselaar), El Mellouli Tarik (FC Suraye United Mechelen), Flamey Robin (Haacht Statie), Koubaa Hamza (Rap. Wezemaal), Laeremans Davy (VC Langdorp), Laureys Mats (Ol. Wijgmaal), Molenberghs Jasper (KSC Grimbergen), Pasteels Nick (KRC Boortmeerbeek), Torreele Joery (SK Plenke Werchter), Urdinov Alexander (VK Berg-Op), Van Der Mynsbrugge Roel (Ol. Wijgmaal), Van Lommel Stef (vrije speler)

 

Zoran Urdinov blijft T1, Steven De Greef is de nieuwe T2.

Thomas Derboven zette een punt achter zijn actieve keepersloopbaan en zal voortaan onze doelmannen trainen


mosseldagen, bedankt !!!

We mogen spreken van een recordeditie op alle vlakken.

Bedankt aan alle mensen die zijn komen eten tijdens onze mosseldagen.

Maar zeker ook bedankt aan alle vrijwilligers die dit fantastisch evenement mogelijk gemaakt hebben!


AANSTELLING TVJO (Rondom Haacht, 14 augustus 2019)

 

Met de aanstelling van TVJO Rudy De Leenheer willen wij vanaf dit seizoen de kwaliteit van onze jeugdopleiding verder verhogen en binnen afzienbare tijd het double pass-label behalen.

Dit kan het niveau van onze jeugdspelers en de doorstroming naar onze eerste ploeg alleen maar ten goede komen.


Mosseldagen 17 - 18 augustus 2019

KFC Werchter nodigt u uit om naar onze mosseldagen te komen op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019. Naast onze lekkere mosselen hebt u ook keuze uit tomaat-garnaal, vol-au-vent en stoofvlees.

Zaterdag spelen de zaterdagreserven een vriendschappelijke wedstrijd tegen KFC Herent (14u) en op zondag kan u onze eerste ploeg in actie zien tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Binkom (15u) 

 

In en rond de feesttent aan het pleintje in de Sint-Jansstraat (ter hoogte van café De Wissel) is er dat weekend “Rochus kermis” en zijn er tal van activiteiten voor jong en oud..

 

Iedereen welkom en we zien elkaar op de mosseldagen !

 


voorbereidingen seizoen 2019-2020

De competitie staat bijna voor de deur en de voorbereiding is al enkele weken bezig.

Er werden ondertussen al enkele wedstrijden (vriendschappelijk en beker) afgehaspeld.

De spelers van het 1ste elftal en de reserven (zelfs een paar U17-spelers) hebben ook al een stage/teambuilding in het Nederlandse Oostrum achter de rug.

Onze vrienden van SVO Oostrum hebben een schitterend terrein en hun infrastructuur ter beschikking gesteld, waarvoor nogmaals onze dank.

 

Niet enkel onze ervaren ploegen zijn gestart maar ook onze jeugd is begonnen met hun voorbereidingen. Via trainingen en zomertoernooi bereiden we onze voetballertjes voor op de competitie  

 

KFC. Werchter wenst iedereen een geweldig en fair voetbalseizoen toe.


Parking werchter Classic

Op Zondag 14 juli  was KFC Werchter aanwezig op de weide van Werchter Boutique en kon je terecht op parking C8 aan onze terreinen waar onze vrijwilligers voor u klaar stonden

Ondanks de klachten van Bon Jovi waren wij zo goed als uitverkocht en zijn we uiteraard ook blij met een vlotte uittocht van de voertuigen.

Onze parking is dan wel op 1,5 km van de weide maar bij ons kan je genieten van een koel drankje en is vertrekken eens zo leuk


CAMPING ROCK werchter 

Tijdens Rock Wrchter mochten weer onze trouwe kampeer-gasten en ook nieuwe gasten verwelkomen. 

Er waren dan wel beduidend minder kampeerders aanwezig maar toch waren het vier geweldige dagen met een geweldige afsluiter doordat iedereen zijn steentje bijdroeg bij het opruimen.

KFC Werchter dankt iedereen en hopelijk zien we jullie volgend jaar terug.


Parking werchter boutique

Op Zaterdag 8 juni was KFC Werchter aanwezig op de weide van Werchter Boutique en kon je terecht op parking C8 aan onze terreinen waar onze vrijwilligers voor u klaar stonden


Klaar voor het nieuwe seizoen? 

Het seizoen is nog niet zo lang geleden afgesloten maar onze terreinverzorgers zijn al druk bezig geweest om ons A en B terrein klaar te maken voor het volgende seizoen 

Bedankt aan Koen, Martin en Geert 


1st plaats U12 Toernooi Bekkevoort

Als afsluiter van het mooie seizoen hielden de spelers van U12 een sleep-over in de kantine samen met de trainer. Na een ontbijt met spek en eieren kon het niet meer misgaan en wonnen ze hun laatste toernooi in Bekkervoort


Basisopleiding reanimatie en AED

Op woensdag 22 mei 2019 organiseerden KFC Werchter voor zijn bestuursleden, trainers en afgevaardigde de praktijkgerichte basisopleiding reanimatie en gebruik van een AED-toestel.