Juni 2022

KFC Werchter begint aan opbouw camping en parking voor Werchter Boutique

Na drie jaar kunnen de verenigingen in en rond Werchter hun clubkas eindelijk nog eens spijzen, want nu zondag start met Werchter Boutique het festivalseizoen in Werchter. Traditioneel rekent organisator Live Nation dan op lokale verenigingen voor stewards, eet-en drankstanden en ook voor campings en parkings. Camping C7 van voetbalclub KFC Werchter is al 23 jaar een begrip voor de festivalgangers. (Bron: RobTV)

Lees meer »
Maart 2022

KFC Werchter zoekt vrijwilligers

“KFC Werchter zoekt vrijwilligers (+18 jaar) om mee te tappen op de festivalweide tijdens ROCK WERCHTER van 30 juni tem 3 juli 2022.  Wil je graag je steentje bijdragen aan onze vereniging dan kijken we uit naar je berichtje.  We garanderen je dat je deel uitmaakt van de hechtste en plezantste tapploeg van het ganse festival welke al meer dan 20 jaar dit evenement tot een goed einde brengt! Ploeggeest, plezier, werklust, dienstverlening naar de festivalgangers en samenhorigheid zijn waarden welke voorop staan in onze jaarlijkse beleving.  Hopelijk horen we snel iets van jullie.  

Lees meer »
Februari 2022
Januari 2022

Beste wensen

We wensen al onze spelers, trainers, afgevaardigden, vrijwilligers, supporters en sympathisanten alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Lees meer »
December 2021

Droevig KFC Werchter nieuws

Met droefheid vernamen wij het overlijden van François (‘Swake’) Van Espen, grootvader van Sverre Van Espen en gewezen scheidsrechter en lid van het jeugdbestuur van onze club.

Lees meer »
Oktober 2021

WEDSTRIJDVERSLAG: KFC Werchter 4-1 KO Begijnendijk

Van een blitzstart gesproken! De klok had nog geen minuut getikt of Desiron stuurde Cauwelier de diepte in, die met een gemeten lob al meteen de verbouwereerde doelman van Begijnendijk wist te verschalken. De gasten leken door onze scherpe start danig van de kook, want zo’n 10 minuten later kreeg hun defensie een voorzet van Cocquyt niet weggewerkt, waardoor opnieuw Cauwelier de 2-0 tegen de touwen kon prikken. De alomtegenwoordige Haachtenaar zit daarmee al aan 4 treffers in 3 wedstrijden! De kansen volgden mekaar nu snel op, met onder meer rond het kwartier een knap ingestudeerde, door Casteels aan de tweede paal doorgekopte corner die helaas door niemand verlengd kon worden. Pas na twintig minuten staken de bezoekers een eerste maal de neus aan het venster, met achtereenvolgens een schot hoog over doel en een doorbraak van een aanvaller die Derboven op zijn weg vond. De onfortuinlijke Cauwelier moest helaas na een halfuur de strijd staken, toen een Begijnendijkse verdediger na een luchtduel vol op zijn rechterenkel viel, met een scheur in de ligamenten tot gevolg. We zullen onze topschutter waarschijnlijk 3 tot 4 weken moeten missen. Zijn vervanger, de talentvolle Roels, zette ons vlak voor de pauze wel op rozen, door een voorzet van Dubois slim binnen te tikken. Met een 3-0 ruststand leek het pleit voor de onmachtige bezoekers al na 45 minuten beslecht.

Lees meer »
September 2021

WEDSTRIJDVERSLAG: VELTEM B 1-0 KFC WERCHTER

Met dezelfde elf die vorige week de Tremelose B-ploeg met een droge 4-0 huiswaarts hadden gestuurd, begonnen we aan de partij tegen Veltem B, dat op de openingsspeeldag al meteen een 6-3 pandoering had gekregen van SC Keerbergen. De groenwitten bleken evenwel een stuk solider dan onze vorige tegenstander en beschikten met W. Baudet over een klasrijke doelman die gaandeweg in deze match een hoofdrol zou vertolken.

Lees meer »

Droevig KFC Werchter nieuws

Met grote droefenis vernamen wij het overlijden van Raymond Heylighen.'Monneke' was jarenlang vaste medewerker op onze steakdagen, mosseldagen en andere activiteiten.De trouwe bezoekers van camping C7 tijdens het Rock Werchter-weekend zullenzich hem vast herinneren als de man die elke ochtend met kwieke tred het ontbijt naar de tafels brachten daarbij in sappig Werchters dialect de nummers van de bestellingen afriep.Het bestuur, de spelers, trainers en medewerkers van KFC Werchter wensen de familie veel sterkte toe.

Lees meer »

Familiedagen 27-28-29 augustus

De tweede editie van onze familiedagen vormde de generale repetitie voor de competitiestart: gespreid over het hele weekend zetten al onze jeugd- en reservenploegen hun beste beentje voor in een wedstrijd tegen een aantal ploegen uit de streek.

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG: KFC WERCHTER 4-0 KV TREMELO B

De verwachtingen voor de seizoensopener tegen Tremelo Bwaren hooggespannen! De resultaten van de oefen- en bekerwedstrijden tegen onder meer enkele sterke derdeprovincialers waren immers behoorlijk, en het spelsysteem van nieuwe trainer Kristof Van Craen was er op training stilaan ingeslepen.Twee nieuwkomers maakten hun opwachting in de basiself: de van Baal overgekomen P. Desiron beheerste het middenveld en Haachtenaar P-J Cauwelier drukte al na 10 minuten zijn stempel, door eerst op aangeven van Lainé fraai de 1-0 binnen te trappen en niet veel later, na een kopbal van S. L’Enfant tegen de lat, attent de score te verdubbelen. De bezoekers konden daar de hele eerste helft nauwelijks iets tegenoverstellen en lagen na een halfuur helemaal tegen de touwen toen Dubois, na een knappe doorsteekpass van alweer Cauwelier, de 3-0 aantekende. Van het eerste bedrijf onthouden we verder nog schoten over doel van de alomtegenwoordige Cauwelier en van Lainé, op voorzet van Cocquyt, en een zeldzame strafschopmisser van Rymenams, na fout op L’Enfant.

Lees meer »