September 2021

Familiedagen 27-28-29 augustus

De tweede editie van onze familiedagen vormde de generale repetitie voor de competitiestart: gespreid over het hele weekend zetten al onze jeugd- en reservenploegen hun beste beentje voor in een wedstrijd tegen een aantal ploegen uit de streek.

Lees meer »

WEDSTRIJDVERSLAG: KFC WERCHTER 4-0 KV TREMELO B

De verwachtingen voor de seizoensopener tegen Tremelo Bwaren hooggespannen! De resultaten van de oefen- en bekerwedstrijden tegen onder meer enkele sterke derdeprovincialers waren immers behoorlijk, en het spelsysteem van nieuwe trainer Kristof Van Craen was er op training stilaan ingeslepen.Twee nieuwkomers maakten hun opwachting in de basiself: de van Baal overgekomen P. Desiron beheerste het middenveld en Haachtenaar P-J Cauwelier drukte al na 10 minuten zijn stempel, door eerst op aangeven van Lainé fraai de 1-0 binnen te trappen en niet veel later, na een kopbal van S. L’Enfant tegen de lat, attent de score te verdubbelen. De bezoekers konden daar de hele eerste helft nauwelijks iets tegenoverstellen en lagen na een halfuur helemaal tegen de touwen toen Dubois, na een knappe doorsteekpass van alweer Cauwelier, de 3-0 aantekende. Van het eerste bedrijf onthouden we verder nog schoten over doel van de alomtegenwoordige Cauwelier en van Lainé, op voorzet van Cocquyt, en een zeldzame strafschopmisser van Rymenams, na fout op L’Enfant.

Lees meer »
Augustus 2021
Juli 2021
April 2021

Paasstage Fotoalbum

De allereerste paasstage voor onze voetballende jeugd zit erop: 48 kinderen van binnen en buiten de club, opgedeeld in 5 coronaveilige bubbels, konden zich een week lang uitleven op onze velden.Op de slotdag werden ze voor hun inzet en enthousiasme beloond met een voetbaldiploma, een medaille en – voor de laureaten van de penaltycup – een fraaie trofee.

Lees meer »
Januari 2021
December 2020
November 2020

jonge spelertjes blijven verder trainen

Alhoewel sinds eind oktober alleen kinderen jonger dan 12 jaar nog in groep mogen trainen, beslisten veel clubs om hun sportieve activiteiten voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is niet het geval voor de Werchterse voetbalclub, KFC Werchter. De jongste spelertjes, van de voetbalspeeltuin tot en met de U12 kunnen zich nog steeds minstens één keer per week op de Werchterse voetbalvelden komen uitleven

Lees meer »
Oktober 2020
September 2020